آمریت بودجه – ریاست مالی و حسابی ریاست عمومی مالی و اداری – مرستیالی لوی څارنوالی در امور مالی و اداری

ago_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۹:۵۰
logo

Publish Date

Closing Date

عنوان وظیفه:          آمریت بودجه – ریاست مالی و حسابی

بست:       ۳

اداره / اداره:            لوی حارنوالی

بخش مربوطه:         ریاست عمومی مالی و اداری – مرستیالی لوی څارنوالی در امور مالی و اداری

موقعیت بست:          کابل (مرکز)

تعداد بست:              1

گزارشده به:             رئیس مالی و حسابی

گزارش‌گیر از:      کارکنان تحت اثر (مطابق ساختار تشکیلاتی)

کود بست:

تاریخ بازنگری:      ۷ غقرب ۱۳۹۹

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پروژۀ تغییر:

پروژه تغییر مستقیماً جوابگو به چهارچوب صلح و انکشاف ملی افغانستان بشمول اولویت انکشافی در مورد سیستم سازی پاسخگو و موثر اداره عامه و همچنان به هدف ایجاد، حفظ و تقویه تخصص گرایی خدمات ملکی میباشد.

هدف کلی پروژه تغییر عبارت است از تقویت ظرفیت وزارت ها و ادارات دارای اولویت از طریق استخدام بست های کلیدی به اساس شایستگی، بهبود مدیریت کارمندان و پلانگذاری بهتر منابع بشری.

پروژه تغییر توسط صندوق وجهی کمک ها برای بازسازی افغانستان (ARTF) و انجمن انکشاف بین المللی (IDA) گروپ بانک جهانی تمویل میگردد و  کمیسیون مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی به نماینده گی از دولت جمهوری اسلامی افغانستان این پروژه را تطبیق مینماید.

بر اساس پلان استراتیژیک منظورشدۀ منابع بشری، وزارت‌ ها و ادارات برای هر بست دارای متصدی و خالی شامل این پروژه، در شروع هر سال وظایف کلیدی (Key Deliverables) و شواهد اثباتیه (Means of Verification) مطابق به لایحۀ وظایف، اهداف اساسی اداره، در هم‌آهنگی با آمر مستقیم ترتیب و ضم قرار داد کاری شان می‌گردد. ارزیابی اجراآت کارکنان که از این طریق استخدام می‌گردند، درختم هر سال به اساس گزارش منظور شده اجراات کاری شان در مقابل وظایف کلیدی و شواهد اثباتیه صورت می‌گیرد و تمدید قرار داد کاری کارکنان برای سال بعدی مشروط به تکمیل موفقانه این وظایف می باشد.

در مورد لوی څارنوالی:

لوی څارنوالی جمهوری اسلامی افغانستان مطابق ماده 134 قانون اساسی افغانستان جز قوه اجرائیه است، در اجراأت خود مستقل بوده و  مکلف به انجام تحقیق جرایم و اقامه دعوی علیه متهم در پیشگاه محکمه  می باشد. که در مبارزه با جرایم و تعقیب عدلی مرتکبین جرایم مکلفیت قانونی دارد. که با در نظرداشت قانون اساسی، قانون اجراأت جزایی، قانون تشکیل و صلاحیت څارنوالی، قانون کارکنان خدمات ملکی، پلان ستراتیژیک اداره و سایر اسناد تقنینی در چهار  بخش(مالی و اداری، تحقیق، تعقیب و نظارت از تنفیذ احکام) تدوین گردیده است. لوی څارنوالی منحیث مدعی العموم در تمام جرایم و به منظور ارائه خدمات شفاف، مؤثر منصفانه، پاسخگو و مسلکی که متضمن عدالت اجتماعی، تحکیم حاکمیت ملی، تطبیق قانون، حاکمیت قانون و تقویت سیاست جنائی می باشد نقش بارزی را ایفا می نماید تا با انجام مکلفیت های خود در تمامی نقاط این کشور از طریق ریاست های مرکزی  و ولایتی بتواند عدالت را تأمین نماید.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هدف وظیفه: نظارت از طرح ، ترتیب و طی مراحل بودجه و تخصیصات ربعوار اداره با درنظرداشت معیار ها و نورم های بودجوی  وزارت مالیه.؛

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

وظایف تخصصی:

  1. نظارت از جمع آوری، ثبت و تجدید متداوم معلومات، ارقام، احصائیه ها و شاخص های بودجوی به منظور نیاز سنجی، پیش بینی و سنجش دقیق مصارفات و نیازمندی های بودجوی بخش های مرکزی و ولایتی اداره در مطابقت با قوانین، مقررات و لوایح مروبطه.
  2. نظارت از تحلیل و تجزیه معلومات، ارقام، احصائیه ها، پلان های مالی، شاخص ها و نتایج حاصله از پروسه نیاز سنجی جهت تشخیص و اولویت بندی برنامه ها و نیازمندی های بخش های مرکزی و ولایتی اداره.
  3. بازنگری، مقایسه و بررسی پلان های بودجوی سال های گذشته به منظور تشخیص چالش ها، نواقص، مشکلات و ارائه طرح های مثمر جهت اصلاح و  جلوگیری از تکرار آن در بودجه سال مالی.
  4. رهنمائی و مراقبت از طرح و ترتیب بودجه عادی و انکشافی اداره به اساس تشکیل، مصارفات، پلان تدارکاتی و نتایج حاصله از پروسه نیازسنجی بودجوی با درنظرداشت معیار ها و نورم های بودجوی  وزارت مالیه.
  5. نظارت از ارسال به موقع بودجه ترتیب شده به وزرات مالیه و اشتراک در جلسات استماعیه و دفاعیه به منظور تبادل نظر و حصول قناعت مراجع ذیصلاح.
  6. سازماندهی امور به منظور تقسیم بودجه منظور شده و تخصیصات ربعوار با در نظرداشت اولویت ها و نیازمندی های تشخیص شده برای برنامه ها و بخش های مرکز و ولایتی اداره در کود های مربوطه.
  7. نظارت از ترتیب، طی مراحل و ثبت تخصیصات و سایر اسناد بودجوی در وزارت مالیه و تکثیر به موقع آن به مراجع مربوط و تمام واحد های بودجوی مرکزی و ولایتی اداره غرض اجراأت بعدی.
  8. برنامه ریزی به منظور رفع کمبودات و ایجاد تعدیلات در بودجه عادی یا انکشافی اداره جهت رفع نیازمندی ها و مشکلات در هماهنگی با مراجع مربوط.
  9. سهمگیری و ابراز نظر مسلکی در طرح، تعدیل و تجدید پالیسی ها،طرزالعمل ها، رهنمود ها و لوایح مالی و حسابی جهت حصول نتایج مثمر و تسریع روند کاری.
  10. حصول اطمینان از مطالبه و جمع آوری آمار، ارقام و معلومات دقیق از تطبیق بودجه در بخش های مرکزی و لایتی اداره و ترتیب  گزارشات مصارفاتی غرض  ارجاع آن به مراجع مربوط بعد از توحید.      
  11. نظارت از ترتیب و تنظیم  مکاتیب، استعلام ها، پیشنهادات، گزارشات و سایر اسناد بودجوی در دوسیه ها و فایلنگ شعبه مربوط  به منظور  حفظ و مراقبت و بدسترس قرار دادن به موقع آن به مقام ریاست.
  12. تأمین شفافیت و حسابدهی از اجراآت کاری بخش مربوطه جهت دستیابی به اهداف لازمه                   
  13. وظایف مدیریتی:
  14. ترتیب پلان کاری ماهوار، ربعوار و سالانه بخش مربوطه در مطابقت با پلان عمومی و پلان استراتیژیک، بمنظور رسیدن به اهداف تعیین شده اداره؛
  15. تحقق اهداف و برنامه های استراتیژی صلح و انکشاف ملی افغانستان و استراتیژی ملی مبارزه علیه فساد اداری در ساحۀ کاری مربوطه
  16. مدیریت و مراقبت از اجراأت کاری کارکنان تحت اثر جهت حصول اطمینان از استخدام، تشویق و آموزش انها.
  17. ارزیابی اجراأت کارکنان تحت اثر به منظور ایجاد انگیزه برای بهبود اجراأت، مؤثریت، تعین نیاز سنجی آموزشی و بالابردن ارتقای ظرفیت.
  18. انکشاف و انتقال مهارت های مسلکی از طریق تدویر ورکشاپ ها، سیمینار ها، مشوره دهی و آموزش های جریان کار برای کارمندان تحت اثر
  19. ارایه گزارش کاری ربعوار، سالانه وعندالضرورت از فعالیت ها و دستاورد ها بمنظور مطلع ساختن رهبری اداره از پیشرفت فعالیتها و دست آوردهای بخش های مربوط.
  20. اجرای سایر وظایف که از طرف مقامات ذیصلاح جهت رسیدن به اهداف در مطابقت با قوانین، مقررات و اهداف اداره سپرده می شود.

وظایف هماهنگی:

  1. تأمین ارتباط و هماهنگی با بخش های داخلی ریاست، واحد های دومی اداره، وزارت مالیه و سایر ادارات ذیدخل به منظور اجراأت مؤثر و پیشبرد بهتر امور؛

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شرایط استخدام (سطح تحصیل و تجربه کاری):

این لایحۀ وظایف  با در نظر داشت مواد 7  و 34  قانون کارکنان خدمات ملکی با حد اقل شرایط و معیارهای ذیل ترتیب گردیده است:

رشته تحصیلی:

  1. داشتن حد اقل  سند تحصیلی لیسانس در یکی از رشته های: حقوق، اقتصاد،  اداره تجارت، مدیریت مالی وحسابی، CIA ، ACCA،  CPAو CA ، اداره عامه، پالیسی عامه، حکومتداری و سایر رشته های مرتبط و به درجه تحصیلی بالاتر در رشته های متذکره ارجحیت داده می شود.

تجربه کاری:

  1. داشتن حداقل دو سال تجربه کاری از داخل ویا خارج کشور در یکی از بخش های (امور مالی و حسابی، بودجه معاشات، دفتر داری، حواله جات، بررسی مالی،  تطبیق حسابات، مالی و حسابی، مالی و اداری، دفتر داری و تخصیصات، بودجه، تهیه و تدارکات)و یا سایر موارد مندرج در این لایحه وظایف.

مهارت‌های لازم:

  1. تسلط به یکی از زبان های رسمی (دری یا پشتو) و آشنایی با زبان انگلیسی
  2. مهارتهای کامپیوتری در برنامه های مرتبط به وظیفه
  3. مهارت های لازم در بخش های رهبری، ارتباطات و تصمیم گیری

موارد تشویقی :

  1. (5) نمره امتیازی برای بست های سوم و چهارم، و (3) نمره امتیازی برای بست های اول و دوم به اساس طرزالعمل استخدام اشخاص دارای معلولیت برای افراد دارای معلولیت در صورتیکه معلولیت شخص مانع اجرای وظایف در اداره نگردد
  2. (5) نمره امتیازی برای قشر اناث به اساس طرزالعمل استخدام.

Documents

فورمه درخواستی

Related VacanciesShow all

Back to vacancies